Post by tonutzsoundteca on Feb 24, 2022 2:06:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pencil Rush 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pencil Rush 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира много злато ▞▞▞
▞▞▞ Pencil Rush 3D 2022 version ▞▞▞
Тази игра е перфектна, но просто има твърде много реклами, но те обикновено са само 30 секунди.
Първоначално беше преминато ниво 53, има нова картина за оцветяване и нови готини неща за правене
Наистина невероятна игра Rush 🎯 Изтеглете играта на Ooye Praveen YouTube Channel.. благодаря 👍
Тази игра е добра... Но в допълнението казват "hader отколкото си мислите"... И Aur woa jan buvh keh out hoty hain
Тази игра е най-лошата игра. Толкова много бърка. Толкова много падам отстрани заради това. 0 звезди. Не препоръчвайте.
Pencil Rush 3D Rekreacyjne eri
Тази игра е добре, но когато започнах да играя тази игра беше невероятно, но сега ми става скучно
Беше забавно, но тогава ми свършиха картините и правех една и съща отново и отново и не мога да я накарам да я променя.
Невероятна игра и без много реклами
Причината да го оценявам с две е, защото едва успях да премина през етап 1 и 2 поради изоставането и знам, че това не е моето решение, защото имам много място за съхранение и други приложения като Roblox, работещи и рекламите отстрани ме разсейват. Не мисля, че играта е толкова забавна според мен и понякога, когато я заредя, казва, че нямам интернет връзка, дори ако имам пълни ленти
Твърде много реклами. Играйте в самолетен режим, за да получите всякакъв геймплей без прекъсване
Искрено обичам тази игра! Това е супер цветно и някак релаксиращо, честно казано. Също така намирам за забавно, че можете да оцветите картини в края и да отворите нови кутии за моливи! Едва има добавки, за разлика от други игри,
10 секунди игра, принудително забавяне от 3 секунди за незадължителна реклама за кутия с пастели, принудително забавяне от 3 секунди за незадължителна реклама с 3x точки, 5 секунди принудително забавяне, получаване на незадължителна реклама на кожата, след това принудителна реклама от 5-30 секунди. Не.
Наистина харесвам тази игра и е забавна, но за да я направите по-добра, направете нивата по-дълги, тъй като нивата са твърде кратки. Ще спечелите ниво с 20 секунди или по-малко. Надявам се да промениш това. Това е забавна игра за игра
не е много интуитивен
Pencil Rush 3D Fritidsspill fvki
Тази игра е наистина ужасна. Ще препоръчам на всички да не играят тази игра...След всяко ниво гледам реклама и е толкова досадно, че изтрих тази игра... Просто ще предложа този майстор на играта да намали рекламите. ..Ако ще получите пари от тази реклама, тогава защо ще играем тази игра.. Просто не играйте тази игра никога..Ако ще има опции за 0 звезди, ще дам на тази игра 0 звезди, но трябва да й дам 1 звезда...Просто не играй тази глупава игра 🤢🤢🤮🤮🤮🤮🥶
Достатъчно сладък, но много кратък.
Уф твърде много реклами. Разбираме, така се правят пари, но времето е твърде често и дори не мога да вляза в играта.
би трябвало да е удовлетворяващо, но има препятствия, които не можете да избегнете, което побеждава целта
МНОГО СКУЧНО. Звуците не са отпускащи и да. Няма много работа и се срива внезапно! Никога не съм изтеглял игра, която би изоставила целия ми фин като тази.
След като го изтеглите..... той е на 100%, тогава се казва install agein hate it.
Talking Tom Cat ง่ายๆ oyy
Много ми харесва как в тази игра можете да получите нови скинове и много ми харесва как накрая можете да направите снимка от нея и е наистина страхотно, защото много ми харесва как цветовете са различни и много ми харесва как е като лабиринт
това е забавна игра, но има твърде много реклами.
Не мога да разбера как да променя скините си обратно към оригинала
доста готино, но бих искал на компютъра просто да местите мишката. но като цяло много харесвам играта. но може да има повече подробности.
Предполагам, че е доста забавно, но имам предвид, че тази снимка сред нас ме накара да й дам ниска оценка. Освен това рекламите не помагат.
❤️❤️❤️❤️❤️
Направете едно нещо, просто премахнете добавките
Играта е наред, не е твърде трудна за управление и въпреки че има много реклами в нея, не ме притесняват. Въпреки това, има проблем с тази игра, който наистина ме разстройва и се отнася до кожата на молива. Няма никакви проблеми със самите кожи, дизайните са наистина много хубави, става въпрос повече за моливите, по-точно оранжево и зелено. Взех всички скинове с изключение на тези две, защото никога не идваха, рестартирането не помогна. Моля, поправете този проблем.
Всичко, което мога да кажа, е, че ще се залепи на една конкретна снимка, моята беше залепнала за котката и това е стената, която получих. Така че се отегчи супер бързо.
Добре, ОБИЧАМ ТАЗИ ИГРА Обсебен съм от нея!! Не слушайте хората, които казват, че тяхното толкова добавя, че тяхната наистина не е най-добрата игра, която някога съм имал, но roblox е по-добра, защото има повече игри, които можете да играете на roblox, така че ако не ви харесва това, вземете roblox
Дадох на това две звезди, защото мразя, че има само няколко нива, които можете да играете, след което те се повтарят отново и отново и отново и същото със снимката, наистина трябва да направите повече нива, пич, имам предвид, че наистина другите игри нямат повтарящи се нива
Това е хубава игра, но поразява, освен това няма оплаквания
Забавление за харесване, 15 нива.
Къде е зеленото и оранжевото?
Pencil Rush 3D Ajanviete cfqa
Добра концепция, но има много реклами. Понякога пуска реклами, след като е избрал да не пуска реклама за бонус в края на ниво. Изпълнението не е добро в началото, но се играе след няколко секунди
Невероятно изтегляне на това сега е малко бавно на Android, но все още е функционално
Това е много интересна игра и много харесвам и аз съм на 20-то ниво и имам нови предизвикателни нива
това е толкова добро, но има малко до много добавки, но продължавайте в същия дух
не е добра, не е лоша игра 🙂🙂
О, боже, аз рисувам обувката си през цялото време вместо теб и рекламите са страховити, когато покупките не са завършени. Искам нова покупка за премахване на реклами, оставям го на мира за бебета и нов оранжев и зелен ъпгрейд!
но
добре въпрос, можете ли да се отървете от рекламите на всеки тридесет секунди? наистина не ги харесвам
Много хубаво приложение, но няма да пробвам сега, виждам го в Youtube gamer oggy n jack, много е невероятно да го видя сега, изтеглям го
Pencil Rush 3D Опуштене dzpd
Това е страхотна игра. Трябва да го опиташ. Обичам първата картина.
Честно казано под средното в момента, но съм сигурен, че ако се поработи повече, това ще бъде доста приятна игра. Виждах много деца да играят това. Добавете още платна или възможност за закупуване на повече платна и т.н.Може да е следващото голямо приложение за оцветяване, ако се актуализира правилно
Харесвам тази игра, но когато стигна до края, изобщо нямам достатъчно пастели или монети, затова давам 2