Post by tonutzsoundteca on Feb 24, 2022 2:28:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robot Warfare: PvP Mech Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód növelési pontok ▞▞▞
▞▞▞ Robot Warfare: PvP Mech Battle 2022 version ▞▞▞
TLDR: A játékmenet nagyszerű, de a Pay To Win mechek súlyosan sértik a játékról alkotott véleményemet. Lehetne egy nagyszerű mech-játék, mint a War Robots, de hülyeség az a rész, ahol a prémium mechek nyilvánvalóan jobbak, mint az ingyenesek. Akkor állok a játék mögé, ha minden mech ingyenesen elérhető, csak időbe telik, hogy kemény munkával megszerezzem őket. A P2W A PvP mindig rossz ötlet. De ettől eltekintve a játékmenet gyorsabb tempójú a War Robotsnál, és ugyanolyan nagyszerű lehet. Az ívás visszaesése szerintem klassz tulajdonság. A harc zökkenőmentes, könnyen vezérelhető, igény esetén First Person kamera is elérhető. A játék nagyon simán fut a galaxy s7 koronámon (200 dolláros Walmart telefon).
Valami borzasztóan nincs rendben a grafikával! Sok táblán rengeteg műtárgy teszi lejátszhatatlanná őket. minden beállítást kipróbáltam, nincs különbség. Kipróbálhat egy másik táblagépet, és megnézheti, hogy ez csak az Asus Zenpad S 8.0, mivel több közül választhatok.
A játék nagyon jó állapotban van. A főmenü kezelőfelületén alaposan át kell alakítani, és tisztábbá tehető. Nagyon szeretem a játék mechanikáját és irányvonalát. Nagyon sima. Összességében nagyszerű játék, de egy kis vizuális átalakítást igényel, és kiváló állapotban lesz
Helló. Nagyon kedvelem ezt a játékot, de a telefonom szó szerint annyira felforrósodik, miután 10 percig játszottam ezzel a játékkal. Remélem megoldható. Eközben viszonylag szórakoztató és érdekes. Arra kérnélek azonban, hogy helyezzen be több térképet, hogy még jobban élvezhesse ezt a játékot. Kösz!
Félelmetes grafika, sokféle robot, mindenféle fegyver. Gyönyörűen megtervezett játék. Ez a játék az úttörő megtestesítője annak, hogy milyennek is kell lennie egy mech játéknak! Szeretem!
Régebben sokat játszottam ezzel a játékkal, de az elmúlt hónapokban egyre nehezebb volt 3 percnél tovább húzni egy meccset az "internetes" problémák előtt. Azt hittem, az én telefonom, ezért vettem egy vadonatúj 5G Edge+-t. Most csodálatosan játszik, amíg ugyanaz a hülye internet megszakad.
Robot Warfare: PvP Mech Battle Akcija gtn
Eleinte nagyon szerette ezt a játékot. Új szerveren voltam, így mindenki 1-ről indult és dolgozott. Most, hogy eltelt néhány hét, a fizetős tömeg beköltözött, és van egy kis csoport a játékosoknak, akiket nem lehet legyőzni a rengeteg pénz elköltésével. Most már jó, ha fizetek havi VIP-előfizetésért néhány dollárért, de nem fogok aranyat és pörgetéseket vásárolni, mint ezek az igazi költekezők. És erősen megrúgom a fenekem. Már majdnem végeztem vele.
Helló, a játék nagyon szórakoztató, de hozzáadhatnátok több fegyvert, térképet és robotot, hogy több közül válogathassunk, plz. A késés továbbra is rossz alacsony beállítások mellett, és valami nem stimmel a célzási rendszerrel. t Célozza meg valakit, aki közel áll hozzám, miközben harcolok vele.
Van egy bot, ami megtöri a játékot: yamabushi. Minden alkalommal, amikor szaggatott, 3 másodperces lopakodást kap. Négy töltése van ennek a képességnek. Amíg álló helyzetben volt, korlátlan volt a lopakodás. Nincs mód ennek a botnak a leküzdésére. Csak akkor tudok megölni egyet, ha olyan energiafegyverem van, amely megkerüli a pajzsát. Ez egy egyszerű módú bot, és megnyerhetetlenné teszi a játékot, ha ellene játszol.
Szeretem a játékot, amiben megvan a lehetőség, hogy jobb legyen, és jobban is tud csinálni, mert tudtam. Vegye ki aggodalmamat. Adjon hozzá több mech-et, amely szintről szintre nyílik fel, valamint új térképet, és próbálja meg kicsit nehezebbé tenni a nehézséget, és próbálja ki a béta verziót, mielőtt ténylegesen alkalmazna valami újat a játékban.
Sziasztok! Mar jatszottam vele de letoroltem. Most ujra jatsanek vele de egyszeruen sosem csatlakozik a szerverhez. Valaki valami segitseg? Koszonom 😊
Az elmúlt hónapokban meglehetősen lenyűgöző változások történtek, a párkeresés egy kicsit javult, a lehetőséggel, hogy a műhelyben most fegyvereket és botokat építsenek, bár miután elkészült, ez az elem kikerül a műhelyből,,, ennek a fejlesztői játék valóban hallgassa meg a javaslatokat és kérdéseket, azonnal válaszoljon, összességében ez egy fantasztikus játék!!!
Nagyon élvezem ezt a játékot. Hatalmas mechek küzdenek ellene, jó szórakozás. Lehet egy kicsit p2w, de nagyon kevés befektetéssel versenyképes lehet. Megtehetné néhány olcsóbb ajánlat az üzletben, hogy új játékosokat vonzzon. De összességében egy szórakoztató mech harci játék.
hasonló a háborús robotokhoz, de van néhány lényeges különbség a játékmenetben és a játék általános hangulatában. nagyon klassz játék, és nagyon jól működik, még nem kellett összeomlani, leállnom vagy lefagynom a játék
Ez a játék nagyon jó. Nagyszerű játékmenet, nagyszerű grafika, nagyszerű koncepciók. Méltó helyettesítője a War Robotsnak. Néhány héttel a telepítés után azonban előugró ablakok jelentek meg a telefonomon anélkül, hogy alkalmazásokat nyitottak volna meg. Ez volt az első alkalom, és eltűnt, amikor eltávolítottam (egyszerre kevés alkalmazást használok).
Nem rossz, megvan a maga szórakoztató értéke. A grafika közepes. Az irányítás elég jó. A robotok kialakítása sok kívánnivalót hagy maga után. Gyors tempójú lehet, és ha nehezen követed az ellenfeleket, a zárolás segít, de elveszi a manővert és a taktikát. A legtöbb mech-játékhoz hasonlóan úgy érzi, hogy a tervezők nem találták ki, hogyan építsenek fel egy jó teljes élményt.
nem biztos ebben a játékban. nagyon klassz, de nem vagyok benne biztos, hogy valóban pvp. de i irányított ellenségek. Ezt azért mondom, mert ha az összes botját megsemmisíted, és kilépsz. azonnal látod a statisztikát, amit egy igazi pvp játékban nem fogsz látni, amíg a meccs véget nem ér. szóval ami engem illet, ez a játék nem igazán pvp. (válasz) érdekes, kíváncsian várom!
Jó móka, de úgy érzem, egynél több gombnak kellene lennie a fegyverekhez. Mert ha nagy távolságú rakétáim és rövidtávú angolkórom vannak, nem akarom elpazarolni a rövid hatótávolságú rakétáimat valakinek a pálya másik oldalán. Különben szeretem
Ez a játék rosszabb lett a legutóbbi frissítés után. Sokkal jobb volt a frissítés előtt.. Még a játékhoz sem tud csatlakozni jó wifi kapcsolaton.. Lefagy a meccsek között.
Stickman Battle 2021: Stick Fight War Strategiya xlr
Szia, Andrew! A játék nagyon félelmetes, bár nem túl tisztességes a tízszer erősebb robotok ellen. Bárcsak lenne valami mód, amivel szabályozhatod, hogy jobban illeszkedjen más csapatokhoz, de ezt leszámítva a játék fantasztikus, és még egy dolog frissít kicsit drágák, tud-e valamit tenni ellene, hogy sokáig tart a frissítés
Jobb, mint a War Robots. Ingyenesen adják a legtöbb OP robotot a játékban a műhelyben, de időbe telik, hogy megszerezzék őket. A játék közepén 2 bérelt robotot adnak, amit ingyen keresel a játékkal (gyors köpeny és egy tank fizikai pajzzsal). Még mindig használom őket (bár most jobb robotjaim vannak). Időnként frissítik a játékot új robotokkal, hogy frissen tartsák.
Robot Warfare: 3D Mech Battle แอ็กชัน hca
Egyenleg = 0 Nincs tisztességes párkeresés.
Jó
Nagyon jó volt, de ez egy p2w játék, jobb lennék, ha nem így lenne
Úgy tűnik, mint egy háborús robot, de sokkal jobb, gyors és gördülékeny játékmenet, csodálatos grafika és nagyon megnyerő játékmenet. De nem tudok játszani a barátaimmal, kérjük, adja hozzá ezt a funkciót.
Egy fantasztikus robot, totális pusztító lövöldözős játék. A frissítések megfelelő ütemben történnek, a grafika és a hang lenyűgöző, a kezelőszervek pedig kellően egyszerűek. Körülbelül teljesen élvezetes robotháborús típusú játék. Köszönet az alkotóknak, akik ezt megvalósították, jó munkát.
Azta !! Ez elképesztő!! Nagyszerű grafika, egyszerű kezelőszervek, hatalmas robotpusztítás egy drónnal, mint személyes barátod, hogy segíts megölni az ellenségedet, hogy a fegyverét is cseréld!!!😁😁😁
maga a játék elég jó és a frissítési idők is ésszerűek, a legnagyobb probléma az, hogy a meccsek félideje után veszítenek, mert a csapatodnak nincs elég játékosa a győzelemhez, majd amikor végre belevágsz egy meccsbe, 2 perc van hátra, kapsz egyet. - Egy lőtávolságú srác lőtte le (a mesterlövész fegyverek szuper OP), és nem kap semmit a meccsből a rossz párkeresés miatt, ezt tényleg javítani kell
👺😾👿😇😐😈😑😠🌚🌞🙊☠️😽😀😃☠️☠️☠️☠️☠️☠️
Szerintem ez egy nagyon jó játék, rendben van, leköti az embert, több struktúra kell, esetleg kampányküldetés vagy valamilyen státusz, ami hiányzik, és úgy tűnik, nem egészen biztos, de kell hozzá egy kicsit, de összességében jó játék pazarló
Ez a játék nagyszerű grafikával és játékmenettel rendelkezik. A játékban az a klassz, hogy a robotodat egy drop podban helyezed el, ami több lehetőséget kínál arra vonatkozóan, hogy hol szállj le a pályán. Határozottan ajánlom ezt a játékot barátainak.
A JÁTÉK MOST P2W. Hullaj egy könnycseppet egy újabb jó játék tönkretételéért. Talán többszintű szerverei vannak? Egy szerver, aki pénzt dob rád, egy a többiekért. várható élettartam telefonon: még egy hét.Legjobb játék robotokkal, amelyek elpusztítják a robotokat! az extra mozgások látványos öléseket tesznek lehetővé!! Újdonságok: 2 nyerési feltétel van. Használd mindkettőt.
Őszintén szólva, vannak napok, amikor 4 csillagot akartam adni ennek a játéknak, és vannak olyan napok, amikor egy csillagot szeretnék adni neki. A késés és a szerverproblémák olyan súlyosak reggel, hogy nem is tudok játszani. Beszállok egy csatába, és a következő dologban tudom, hogy meghaltam anélkül, hogy alig mozdulnék. A következő kérdés, és véleményem szerint a legnagyobb probléma az irányadó rakéták. Ezekhez egyáltalán nem kell hozzáértés. Csak állj a fal mögé és tüzelj. Szó szerint nem lehet kihagyni. Lehetetlen ezeket elkerülni, és élvezhetetlenné tenni a játékot.
Púúúú!👎👎👎👎👎👎👎
a fegyverekről lehetne részletesebb, több információ arról, hogy mit csinál és milyen robottal, drónnal stb. Valamilyen módon látni kell, ha a zuhanó robotok, például a radar kifröccsennek, és a nyerésért fizetett fizetés nevetségesen túl van árazva, harci robotokkal, pénzmágneses idiótákkal próbál versenyezni, nem törődnek azzal, hogy hűséges játékosok próbálkoznak. hogy ne legyek olyan, mint ők, de összességében ez a játék jó móka, de látom, hogy hova megy
Menő játék
A játék olyasvalami, amit játszani kell.. ez nem egy játék, amivel játszani lehet.. Letöltöttem a játékot, és elkezdtem játszani.. nagyon tetszett, amíg nem frissítettem egy botot, és most szerverproblémákat tapasztalok.. Tedd fel a játékot abban a reményben, hogy a fejlesztő megoldja ezt? Nada! Nincs javítás? Nincsenek SZERVEREK? Minden idők legrosszabb játéka... legjobb esetben is ugratás! Hogyan mész ki egy játékot (WR) utánozva, és nincsenek a helyükön a szerverek? Tegyél meg nekünk egy szívességet, és hagyd békén.. A Pixonicnak megvannak a szerverei.. szállj ki ebből az iparágból, amíg lehet.. Szerverekre van szükséged a játék támogatásához? Haboztam megindítani ezt az ismertetőt, abban a reményben, hogy megoldják ezt a problémát, és később nagypapás leszek... de a fenébe... már három hete...
Szórakoztatónak tűnik, de a végén szörnyű játék. Túl sok lemaradás, kommersz/csata, ésszerűtlen felszerelés használat (ahogy én látom csak a pénzt keresni), ugyanazzal az ujjal kell célozni és lőni (ez félautomata fegyvereknél idegesítő), a robotok nem tudnak túllépni a kicsin akadályok, nincs lehetőség a térkép ellenőrzésére indulás előtt, nincs lehetőség a kommunikációra a csapattársakkal stb
Robot Warfare: PvP Mech Battle پرتحرک gfdk
A játékpárosítás a legrosszabb, míg más ellenfelek csoportként játszanak együtt, és v r a botokkal. És amikor nem akarunk csatlakozni ÉS elmenekülni a játék elől, és elkezdeni egy másik játékot, akkor rohadtul újra csatlakozni fog ugyanahhoz a meccshez szalonnával, a játék felének vége. V nem akar csatlakozni. Haszontalan és időpazarlás a játék helyett a csatlakozással.
kiraly
A játék fantasztikus. Azonban még mindig sok probléma van, amelyet kezelni kell. Az 1 azt jelenti, hogy hány lrm-t lehet egyszerre kivetni, vagy nem lehet őket tüzelni addig, amíg a látóvonal be nem zár, vagy egy időzített zár be nem kapcsol. Most próbáltam falak és épületek mögé húzódni, és ettől függetlenül mindig eltalálnak. Az egyetlen mód, ahogy elkerültem őket, az, hogy a dash képességet használom, mielőtt eltalálnák. Mióta elértem az lvl 12-t, meghalok, mielőtt általában ellenséget látnék. Ami számomra megöli a játékot. A legtöbb egyéb probléma kisebb.
Körülbelül 3 hét telt el, és feladom, nem vesztegetek több időt, mint amennyit már összességében rendben van a játékom, de vannak hibái, 8000-et kerestem, és a Patrol robotra lett kijelölve, szóval arra gondoltam, ha megspórolok 2000-et. és csavarok, majd berakták őket a járőrrobotba, amikor odáig jutottam, már nem találtam vagy vásároltam meg a járőrrobotot, és nem tudtam megkeresni a járőr helyét sem azon a területen kívül, ahol vásárolni lehet, de csak Arany. ismerős másnak?